Γιατί η Ολίμπια ελπίζει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αδριατική Λίγκα

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα και μέχρι να οριστικοποιηθεί θα ακούγονται και θα γράφονται πολλά.

Γιατί η Ολίμπια ελπίζει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αδριατική Λίγκα

Αρκετές ομάδες, πάντως, βλέπουν με καλό μάτι τη συμμετοχή των "ερυθρόλευκων" στην Αδριατική Λίγκα, καθώς θεωρούν ότι το όνομα και η δυναμική του Ολυμπιακού θα προσθέσουν αίγλη στη διοργάνωση.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Ολίμπια Λιουμπλιάνα, η οποία ελπίζει ότι αν προστεθεί και η ελληνική ομάδα, τότε οι ομάδες θα αυξηθούν από 12 σε 14 και θα παραμείνει και η ίδια.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η σλοβένικη dnevnik. "Eπέκταση της Αδριατικής Λίγκα: Ο Ολυμπιακός επιμένει, η Ολίμπια ελπίζει. Ολο και πιο πιθανό δείχνει το σενάριο να ενταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα. Αν τελικά αυτό συμβεί, θα σημάνει την επέκταση της Λίγκας από 12 σε 14 ομάδες. Τότε θα δημιουργεί μια σοβαρή πιθανότητα η Ολίμπια να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Αδριατικής. Ο Ολυμπιακός είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό που στην αρχή έμοιαζε αδύνατο, τώρα πλέον είναι πολύ πιθανό να συμβεί".