Ο Προμηθέας ετοιμάζεται να μετακομίσει στο EuroCup

Ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την EuroLeague, ώστε να συμμετάσχει στο EuroCup της νέας σεζόν, αποχωρώντας από το Champions League της FIBA. 

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται να μετακομίσει στο EuroCup

Στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Χρήστος Μήλας, ο οποίος αποκάλυψε πως η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της EuroLeague, ώστε ο πατρινός σύλλογος να αγωνιστεί στο EuroCup της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Προμηθέας έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, συμμετέχοντας στο FIBA Champions League.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, σχολίασε τα εξής για την ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας του στο EuroCup: «Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε κάνει επαφές. Συζητάμε για το μέλλον της ομάδας και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ότι το καλύτερο για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Προμηθέα. Σύντομα θα έχουμε καταλήξει και θα πάρουμε αποφάσεις».

Να τονίσουμε πως στο EuroCup έχει δικαίωμα συμμετοχής μία ελληνική ομάδα και όπως όλα δείχνουν, αυτή θα την πάρει ο Προμηθέας. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η πρώτη ουσιαστική επαφή έγινε μέσω της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα U-16 της ισπανικής ομάδας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα (έλαβε μέρος σε τουρνουά που διεξήχθη εκεί) και έμεινε εντυπωσιασμένη από τη φιλοξενία και τους χώρους που συνάντησε.