Ήρθε ο Γουίλ Τσέρι για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά ο Αμερικανός γκαρντ για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά.

Ήρθε ο Γουίλ Τσέρι για τον Ολυμπιακό

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ.

Το Σάββατο το βράδυ έγινε γνωστή η απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ και το βράδυ της Δευτέρας ήρθε στη χώρα μας.

Ο Γουίλ Τσέρι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ στους Καβαλίερς και αγωνιζόταν στη θυγατρική των Ουόριορς, Σάντα Κρουζ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Γουίλ Τσέρι τόνισε πως δεν το σκέφτηκε και πολύ, αφού ήταν πρόκληση γι’ αυτόν να συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε... δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω», είπε ο Γουίλ Τσέρι κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με την πειραϊκή ΚΑΕ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού