Basket League: Στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν όλα την ίδια ώρα (15:45).

Basket League: Στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (13/4, 15:45) τον ΠΑΟΚ στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αρκετές απουσίες καθώς εκτός από τον Στρέλνιεκς και Σπανούλη που είναι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Γκος οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ με ειδική άδεια προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Παρελθόν βέβαια αναμένεται να αποτελέσει και ο Μπριάντε Γουέμπερ οποίος έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα με την διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες με την λύση του συμβολαίου του.

Από την άλλη μεριά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Σταύρο Σχίζα οποίος υποβλήθει σε επέμβαση στην δεξιά ωμοπλάτη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο Άρης υποδέχεται την Κύμη στην Θεσσαλονίκη με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για να ανέβουν στην βαθμολογία. Ο Ήφαιστος αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ρέθυμνο σε ένα ματς ζωής και θανάτου για τους Κρητικούς. Το Περιστέρι θα παίξει κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας Κολοσσό στην Ρόδο. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα και τέλος στο Φάληρο ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

* Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (15:45)

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Basket League

15:45 Άρης-Γ.Σ. Κύμης
15:45 Ήφαιστος Λήμνου-Ρέθυμνο
15:45 Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι
15:45 Λαύριο-Χολαργός
15:45 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
15:45 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πατρών
15:45 Πανιώνιος-AEK