Ολυμπιακός: Χωρίς τον Ουέμπερ και η προπόνηση της Παρασκευής (12/4)

Ο Αμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή 12/4 και η συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη!

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Ουέμπερ και η προπόνηση της Παρασκευής (12/4)

Τα είχε όλα φέτος ο Ολυμπιακός, το μόνο που έλειπε στον Ντέιβιντ Μπλατ ήταν και να χάσει και τον Μπριάντε Γουέμπερ. Ο Αμερικάνος γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο από τον αγώνα με το Περιστέρι, όταν και είχε συγκρουστεί με έναν αντίπαλό του.

Ο Ουέμπερ δεν προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη. Οι πιθανότητες για να μπορέσει να παίξει κόντρα στον δικέφαλο του βορρά είναι μοιρασμένες και πλέον ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει να λύσει έναν ακόμα δυνατό γρίφο, αφού οι λύσεις του στα γκαρντ είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον Μπριάντε Ουέμπερ να δοκιμάζει την ημέρα του αγώνα!

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς είναι τραυματίες, ενώ ο Γκος βρίσκεται στις ΗΠΑ με ειδική άδεια προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Αυτό σημαίνει ότι λογικά ο Αξέλ Τουπάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο "2", κάτι που έχει ξανακάνει φέτος ο κόουτς του Ολυμπιακού!