Μπλατ: «Μιλάμε κάθε μέρα και για τα πάντα με τους Αγγελόπουλους»

Ο Αμερικανός κόουτς έκανε λόγο για αμυντική κατάρρευση του Ολυμπιακού σε μερικά αμυντικά plays κόντρα στο Περιστέρι, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι... νεωτέρας.

Μπλατ: «Μιλάμε κάθε μέρα και για τα πάντα με τους Αγγελόπουλους»

Έχοντας... ηρεμήσει μετά την έντονη δυσαρέσκειά του με τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε λόγο για αμυντική κατάρρευση του Ολυμπιακού σε μερικά αμυντικά plays, τόνισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι... νεωτέρας, ενώ πρόσθεσε πως είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού κόουτς:

Για τον αγώνα με το Περιστέρι: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά, ενώ αμυντικά καταρρεύσαμε σε κάποια συγκεκριμένα plays που αν και τα είχαμε προετοιμάσει, δεν κάναμε καλή δουλειά».

Για το αν σκέφτεται να προωθήσει περισσότερους παίκτες από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού λόγω των... συνθηκών που επικρατούν: «Οχι... Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Για τον αν έχει κάνει τον απολογισμό της σεζόν με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μιλάμε κάθε μέρα για τα πάντα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Χάσαμε την πρόκριση για κάποιους πόντους εδώ και εκεί. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε».