Μάντζαρης: «Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ξεχωρίζουν στα δύσκολα»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην συνέχεια της EuroLeague αλλά και στη δική του απόδοση. 

Μάντζαρης: «Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ξεχωρίζουν στα δύσκολα»

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στο Ρέθυμνο το οποίο και νίκησε με 92-58.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα που είναι τελικός για τους Πειραιώτες ενώ αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση.

Μάλιστα τόνισε πως τα πράγματα στη EuroLeague δεν εκτυλίχθηκαν όπως τα περίμενε η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κακά τα ψέματα, εδώ που φτάσαμε, δεν τα περιμέναμε έτσι τα πράγματα. Η πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Την Πέμπτη θα ξέρουμε, αυτό είναι το καλό για την οκτάδα. Έπρεπε να αντιδράσουμε. Με τη Ζαλγκίρις στα τελευταία 15' δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να συνεχίσουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα. Στις επιτυχίες όλοι πανηγυρίζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Μακάρι να ήμασταν έτσι και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί και τα καταφέραμε.»

Για τις δικές του επιδόσεις, δήλωσε: «Θέλω και εγώ να είμαι καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Έχουμε τραυματισμούς, όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, για να καλύψουμε τα κενά τους».