Μπλατ: «Είμαι υπεύθυνος που δεν τελειώσαμε νωρίτερα την πρόκριση στη Euroleague»

Ο Αμερικανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τη θέση και κατάσταση της ομάδας στη μάχη της Euroleague, μίλησε για τη συνέχεια, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μπλατ: «Είμαι υπεύθυνος που δεν τελειώσαμε νωρίτερα την πρόκριση στη Euroleague»

H ευρεία νίκη επί του Ρεθύμνου δεν επισκίασε τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι δεν ορίζει πλέον την τύχη του στη Euroleague.

Σε αυτό στάθηκε και ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος μετά το παιχνίδι ανέλαβε την ευθύνη, τονίζοντας:

«Ήταν σοβαρά τα παιδιά, όταν δεν έρχεσαι να παίξεις με σοβαρότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα τότε θα χάσεις. Είναι διαφορετικό παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα. Με τη Ζαλγκίρις δεν παίξαμε άσχημα σε γενικές γραμμές, απλά δεν έμπαιναν τα σουτ και όταν συμβαίνει αυτό μάς κοστίζει».

Και συνέχισε ο κόουτς του Ολυμπιακού: «Είμαι υπεύθυνος που δεν τελειώσαμε νωρίτερα με την πρόκριση στη Euroleague. Δυστυχώς δεν ορίζουμε τη μοίρα μας, εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε και μετά θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Σπανούλη και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Μπλατ είπε:

«Ήταν η σωστή απόφαση για τον Σπανούλη να κάνει αυτή την επέμβαση. Έπρεπε να το κάνει, ώστε να επιστρέψει και να είναι πάλι ο μεγάλος παίκτης που ξέρουμε. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτόν και του ευχόμαστε να επιστρέψει γερός. Φυσικά και μας λείπει, είναι δύσκολο για την ομάδα να παίζει χωρίς αυτόν, όπως και χωρίς τον Στρέλνιεκς».