Αλλαγές στο πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών της Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στην 22η και 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ενώ γνωστοποίησε και το πρόγραμμα της 24ης.

Αλλαγές στο πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών της Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στις επόμενες δύο αγωνιστικές της Basket League. Συγκεκριμένα της 22ης και 23ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 22ης και 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:

Η αναμέτρηση Λαύριο Aegean Cargo – ΑΕΚ της 22ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 17:00, αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά οριστεί, στο Κ.Γ. Λαυρίου, και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ3.

Όλες οι συναντήσεις της εκπομπής Basket League Show της 22ης αγωνιστικής θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ Sports όπως και ο αγώνας Ήφαιστος – Χολαργός ο οποίος θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ Sports.

Η συνάντηση Ρέθυμνο Cretan Kings – Κολοσσός H Hotels της 23ης αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 15:30, αντί για τις 15:45, στο Κ.Γ. Μελίνα Μερκούρη, και θα μεταδοθεί από την εκπομπή Basket League Show ΕΡΤ Sports.

Όλες οι συναντήσεις της εκπομπής Basket League Show της 23ης αγωνιστικής θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ Sports όπως και ο αγώνας Περιστέρι Βίκος Cola – Ολυμπιακός, ο οποίος θα μεταδοθεί live, από την ΕΡΤ Sports».

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: