Μπλατ: "Κάποιοι πιστεύουν στην τύχη, εγώ όχι"

Ικανοποιημένος για τον τρόπο, με τον οποίο οι παίκτες του αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος σκέφτεται μόνο το ματς με την Ζαλγκίρις.

Μπλατ: "Κάποιοι πιστεύουν στην τύχη, εγώ όχι"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήρθαμε με την καλύτερη δυνατή προσέγγιση. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια και ένα δύσκολο ταξίδι. Οι παίκτες μου δεν κοιμήθηκαν για δύο ημέρες.

Θα ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι όμως να καθαρίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε. Οι παίκτες μου κοιτάνε μπροστά.

Την Παρασκευή έχουμε μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Εάν κερδίσουμε θα μπορούμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν πιστεύω στην τύχη. Κάποιοι πιστεύουν κάποιοι όχι. Εάν κάνουμε τη δουλειά μας όλα θα είναι καλά».

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, στάθηκε στη διαφορά επιπέδου σε σχέση με τους αγώνες στα πρωταθλήματα εφήβων.

«Κάναμε προπονήσεις τον τελευταίο καιρό με την ανδρική ομάδα. Προσπαθούμε να δείξουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Είναι άλλο το επίπεδο στην Α1 από το εφηβικό. Είναι άλλες οι ταχύτητες και τα κορμιά. Είναι ένα επίπεδο πάνω», ήταν το σχόλιό του στην κάμερα της ΕΡΤ.