Οι ποινές του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια στο Περιστέρι-Άρης

Πρόστιμο επιβλήθηκε στις ΚΑΕ Περιστέρι και Άρης, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων

Οι ποινές του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια στο Περιστέρι-Άρης

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με το Περιστέρι. Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησε στη σημερινή (22/3) απολογία ο Μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Γουλιέλμος.

ΑΡΗΣ: Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ , που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας