Χολαργός: Σοβαρή ζημιά ο Σκουλίδας

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο 22χρονος γκαρντ του Χολαργού, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Προμηθέα θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Χολαργός: Σοβαρή ζημιά ο Σκουλίδας

Εκτός κάθε αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες τέθηκε ο Διονύσης Σκουλίδας, που τραυματίστηκε στο 35’ του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αρχικά, μπορεί οι εκτιμήσεις των γιατρών να ήταν καθησυχαστικές όμως σήμερα (18/3) που υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο, διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει πάθει συντριπτικό κάταγμα σκαφοειδούς και σφηνοειδούς οστού δεξιού άκρου ποδός. Θα χρειαστεί να απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα για δυο τουλάχιστον μήνες. Από την επόμενη εβδομάδα ο Διονύσης Σκουλίδας θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία, ενώ θα χρειαστεί μπότα ακινητοποίησης με αεροθάλαμο που θα φορεθεί για 5 εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή έχει βαρύνει την ατμόσφαιρα στον Χολαργό και ο Άρης Λυκογιάννης θα προσπαθήσει στις ημέρες που ακολουθούν να βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς Ρεθύμνου, αφήνοντας πίσω και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Το κενό του Σκουλίδα αναμένεται να καλύψουν οι Σπυριδωνίδης και Καλαϊτζάκης, οι οποίοι θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς.