Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έκλεισε το φύλλο αγώνα στον ΕΣΑΚΕ (vid)

Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκε σύσσωμη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για να κλείσει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι. Από τον Ολυμπιακό δεν έδωσε το "παρών" κανείς. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έκλεισε το φύλλο αγώνα στον ΕΣΑΚΕ (vid)

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε το "παρών" στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, για το τυπικό κλείσιμο του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία ήταν να διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Το φύλλο αγώνα έκλεισε με σκορ 20-0 υπέρ των "πρασίνων", με τους Πειραιώτες να τιμωρούνται με -6 βαθμούς. Το καταστατικό έγραφε πως θα πρέπει να δώσουν το "παρών" στα γραφεία τουλάχιστον πέντε παίκτες από την μία ομάδα, αλλά οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο αποφάσισαν να δώσουν όλοι το "παρών". Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έδωσε το "παρών" κανείς.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται: "Με προφορική εντολή της διοργανώτριας αρχής και του πρωταθλήματος ΕΣΑKE και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε αυτής (σ.σ. του ΕΣΑΚΕ) για την σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β ομάδος, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α ομάδος, Ολυμπιακός, βάσει των κανονισμών παιδιάς".