Ο Βασιλειάδης ενοχλημένος με τον Βασιλακόπουλο

Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που απουσίασε από την συνάντηση. Δεν σήκωνε ούτε τα τηλέφωνα ο πρόεδρος της ΕΟΚ. 

Ο Βασιλειάδης ενοχλημένος με τον Βασιλακόπουλο

Η απουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου από την έκτακτη συνάντηση για το ελληνικό μπάσκετ, δεν ενόχλησε μόνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και τον Γιώργο Βασιλειάδη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν σήκωνε ούτε τα τηλέφωνα στις κλείσεις του υφυπουργού, ενώ δεν απάνταγε και στα μηνύματα που του έστελνε.

Ο πολύπειρος παράγοντας έδειξε για ακόμη μία φορά μία ασεβή και εγωιστική συμπεριφορά. Ένας από τους βασικούς λόγους που ορίστηκε το ραντεβού, ήταν για να κάτσει στο ίδιο τραπέζι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τις διοικήσεις των ομάδων, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ. Όμως, εκείνος παραμένει απρόθυμος και απρόσιτος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει την λανθασμένη εντύπωση πως το πρόβλημα δεν αφορά την ΕΟΚ, αλλά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Δεν ισχύει αυτό όμως.

Οι Πειραιώτες είναι δυσαρεστημένοι τόσο με την Ομοσπονδία, όσο και με την ΚΕΔ και θέλουν να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει παρόμοια δυσφορία. Άλλωστε, και στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, άπαντες παραδέχτηκαν πως υπάρχει πρόβλημα στην διαιτησία, ενώ ακόμη και ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για... σκιές στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να σκληρύνει την στάση τους προς την Ομοσπονδία και έχει τον τρόπο του να το κάνει. Καταρχάς οικονομικά και όχι μόνο. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα, για τα παράπονα, για τις παρατυπίες στη ΚΕΔ, για τις μυστήριες μεθόδους, αλλά και για τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν υπάρξει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, με την ΕΟΚ να βρίσκεται πίσω από αυτά. Και ο ίδιος έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και τον ενοχλεί που η Ομοσπονδία δεν είναι συνεργάσιμη.

«Ο κ. Βασιλακόπουλος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάψει να κρύβεται», διαρρέεται από το περιβάλλον του υφυπουργού και εκφράζεται η έντονη δυσαρέστηση του υφυπουργού για την απουσία του από την πιο κρίσιμη συνάντηση των τελευταίων ετών που αφορά το ελληνικό μπάσκετ.