Παπαθεοδώρου: «Έχουμε μείνει με 10 παίκτες, προχθές στο γήπεδο ήμασταν 8»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ήφαιστο και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του εδώ και μήνες, με τις αποχωρήσεις των παικτών.

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε μείνει με 10 παίκτες, προχθές στο γήπεδο ήμασταν 8»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη μία ασσίστ στο τρίτο δεκάλεπτο: «Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά».

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας η αστοχία: «Η ομάδα έκανε μια τιτάνια προσπάθεια δεν μπορεί να παίζει συνέχεια το ίδιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ξεκινήσαμε με 15 παίκτες και είμαστε με 10».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να «αδειάσει» η ομάδα: «Ο κίνδυνος έχει περάσει για την ομάδα από εκεί και πέρα το τι αποθέματα έχει ο καθένας είναι στο μυαλό του καθένα. Είναι θέμα και τι προσδοκίες έχει ο καθένας. Έχουμε κάνει μια υπερβατική προσπάθεια φέραμε την ομάδα σε ένα καλό σημείο πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι θα γίνει».

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους: «Έχει να κάνει με το τι προσδοκίες υπήρχαν και τι συνθήκες υπήρχαν. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της απόλυτα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη ακόμα και όταν δεν υπήρχαν οι συνθήκες τα καταφέραμε. Χθες ήμασταν 9 άτομα στο γήπεδο προχθές 8. Βήχουν και αγχωνόμαστε. Τους στόχους μας τους πετύχαμε απόλυτα με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν. Υπάρχουν κάποια όρια που η ομάδα τους έχει ξεπεράσει».

Για το τι προσδοκίες έχει: «Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω δεν έχω τις συνθήκες να το κάνω. Αν τις είχα θα απαντούσα. Τις συνθήκες τις καθορίζει και τις βάζει η διοίκηση. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο ταβάνι. Όταν δεν υπάρχουν οι δυνατότητες δεν μπορείς να κάνεις κάτι».