Παπαντωνίου στο ΦΩΣ: "Όλα ήταν μία παρεξήγηση"

Ο Νώντας Παπαντωνίου μιλάει στο ΦΩΣ σχετικά με την ομάδα, την αλλαγή προπονητή όπως και για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες εβδομάδες.

Παπαντωνίου στο ΦΩΣ: "Όλα ήταν μία παρεξήγηση"

Ο Πανιώνιος αναμετράται με το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Μπάσκετ Λιγκ. Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να φύγει από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με το πολυπόθητο διπλό. Την ώρα λοιπόν που ο «Ιστορικός» ετοιμάζεται να δώσει άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, ο Νώντας Παπαντωνίου μιλάει στο ΦΩΣ για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις τάξεις των «κυανέρυθρων», τη σύγκριση Οικονόμου-Φραγκιά αλλά και για την παρεξήγηση που υπήρξε πριν από μερικές εβδομάδες με τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου πλέιμεικερ:

-Η ομάδα βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση τη κατάλληλη στιγμή; «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία καλή κατάσταση. Πιστεύω έχουν ηρεμήσει τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση ενώ με την επιστροφή του Φραγκιά υπάρχει μία καλύτερη χημεία στην ομάδα. Ευτυχώς είμαστε όλοι υγιείς διότι έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας κάτι που σημαίνει ότι δεν μας ευνοεί και το πρόγραμμα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ωστόσο πιστεύω ότι αν κατορθώσουμε να πάρουμε ένα από τα δύο παιχνίδια θα έχουμε ουσιαστικά σωθεί».

-Σε ποιο τομέα φάνηκε η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε Οικονόμου και Φραγκιά; «Πιστεύω είχε να κάνει περισσότερο με την χημεία μεταξύ παικτών και προπονητή η μεταξύ τους διαφορά. Δεν νομίζω ότι είχε να κάνει με τακτικές ή κάποιο πλάνο».

-Σχετικά με το περιστατικό που είχε προκύψει ελέω της απουσίας σου από ένα φιλικό της ομάδας έχεις τι έχεις να σχολιάσεις; «Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος της διοίκησης καθώς εγώ είχα ενημερώσει από μεριάς μου. Ωστόσο εν τέλει φάνηκε ότι τελικά όλα ήταν μία παρεξήγηση καθώς είχε γίνει μία λάθος συνεννόηση. Κάποιος έβγαλε κάτι προσωπικό εντός της ομάδας και δεν φταίει ούτε η διοίκηση καθώς οι ίδιοι μου είπαν ότι δεν έβγαλαν κάτι προς τα έξω και ούτε σκόπευαν να βγάλουν. Αυτά που συμβαίνουν εκτός της ομάδας μένουν και εντός της ομάδας. Εγώ είχα ένα προσωπικό θέμα το οποίο έπρεπε να λύσω και είχα συνεννοηθεί με την ομάδα οπότε το λάθος ήταν ότι κάποιος έβγαλε κάτι επίτηδες».

-Ποιο είναι το σκεπτικό της ομάδας για τη σημερινή αναμέτρηση. Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν στο μυαλό σας; «Το Ρέθυμνο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά τα οποία θα μπορούσε να είχε πάρει όπως για παράδειγμα με τον Προμηθέα και γενικά το τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Έχει βρει και χημεία μετά τις αλλαγές των ξένων και την έλευση του Χίγκινς. Επίσης πολύ καλή δουλειά κάνει και ο Βαγγέλης Ζιάγκος ο οποίος ανέλαβε την ομάδα από ένα σημείο και έπειτα. Γενικά είναι πολύ δύσκολη ομάδα ειδικά στην έδρα της. Έχει ορισμένους παίκτες όπως ο Μπαρτ που αποτελούν βαρόμετρο και τον ξέρω αρκετά καλά καθώς ήμασταν συμπαίκτες πέρυσι ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει όλοι να θυσιάσουμε τον εαυτό μας για να πάρουμε την νίκη».