Γιαννακόπουλος: «Με απείλησαν και με χτύπησαν»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη σύσκεψη και προχώρησε σε καταγγελίες.

Γιαννακόπουλος: «Με απείλησαν και με χτύπησαν»

Για σύσκεψη παρωδία έκανε λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υφυπουργό αθλητισμού για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο «πράσινος» διοικητικός παράγοντας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Sport-fm τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης απειλήθηκε από τον κ. Σκινδήλια, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε τον έσπρωξε ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε φτύσει τον Σκινδήλια, ενώ ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος ισχυρίσθηκε ότι ο παράγοντας του Ολυμπιακού του είπε «Δημητράκη θα σε τσακίσω».

Τότε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος στον υφυπουργό, του είπε ότι δέχεται επίθεση, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωξε επειδή είναι πρόσφατα εγχειρισμένος και δεν μπορούσε να αντιδράσει και επίσης κάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έξω από το υπουργείο να μονομαχήσουν!

«Πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δει να απειλούν, να χτυπάνε και να μην επεμβαίνει ο Υπουργός και η αστυνομία. Όλο αυτό ήταν στημένο από τον Βασιλειάδη», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Εμείς δεν κατεβαίνουμε, δεν μας ενδιαφέρει η αποστολή σας, κάντε ότι θέλετε», μου είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός στην πρόταση να συζητήσει μετά το καλοκαίρι.

Τέλος, για τις καταγγελίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού ότι ο ίδιος έφτυσε τον κ. Σκινδίλια είπε ότι «αυτά είναι στη φαντασία των ανθρώπων του Ολυμπιακού».

Πριν αναφερθεί στα όσα κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος είχε πει ότι ο κ. Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα και έκανε λόγο για σύσκεψη - παρωδία:

«Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε η σύσκεψη. Δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην κατέβει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα γινόταν τέτοια σύσκεψη. Ο κύριος Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα. Είναι μία σύσκεψη παρωδία. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Σκινδήλιας είπε "θα σε τσακίσω Δημητράκη". Είπα στον υπουργό ότι σας σέβομαι και για αυτό ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ. Σηκώθηκα να φύγω.

Βίαια με έσπρωχνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να γυρίσω στην καρέκλα. Υπάρχει εκπρόσωπος της αστυνομίας, δεν υπήρξε ανταπόκριση από την ελληνική αστυνομία ή τον υπουργό. Ήρθα στο γραφείο του και δέχτηκα απειλές και με χτύπησαν», είπε ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια κάλεσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο έξω από το υπουργείο προκειμένου να... αναμετρηθούν!

«Δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω αφού έχω εγχειριστεί και πρόσφατα. Τον καλώ όμως να κατέβει εδώ, έξω από το υπουργείο όπου βρίσκομαι να με σπρώξει. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεκτικός στις προτάσεις της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να προκαλέσει. Ο Βασιλειάδης είναι ηθικός αυτουργός. Να με χτυπάνε και να μην κάνει τίποτα, μπροστά σε εκπρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας».