Βασιλόπουλος: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξηγεί τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Άρη μία μέρα πριν από το τζάμπολ.

Βασιλόπουλος: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε"

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον Άρη για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεση του και πλέον κοιτάζει μόνο το ροζ φύλλο το οποίο ταυτόχρονα σημαίνει και παραμονή στο κόλπο για τις θέσεις 3-4 στη βαθμολογική κατάταξη.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξηγεί πως πλέον μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πως το παιχνίδι με τον Άρη εκτός από κρίσιμο είναι και πολύ δύσκολο. Ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα με το κόσμο στο πλευρό της δεν ‘έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε:"Όσο περνάει ο καιρός, τα παιχνίδια θα γίνονται δυσκολότερα καθώς οι ομάδες βελτιώνονται. Έτσι και ο Άρης. Έχει βρει ρυθμό, παίζει καλό μπάσκετ αλλά, δυστυχώς για εμάς, προέρχεται από μία “κακή” ήττα στην έδρα του, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του θα έρθουν διψασμένοι για την νίκη. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε για ακόμα μία φορά πως στη έδρα μας είμαστε υπέρ το δέον ανταγωνιστικοί, μαχητικοί και πως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, φτάνει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το καλό είναι πως θα παίξουμε ενώπιον του κοινού μας. Εύχομαι μόνο, αυτή την φορά το γήπεδο να έχει περισσότερο κόσμο διότι παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και η βοήθεια του κόσμου μας είναι απαραίτητη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε και στο τέλος, όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μία ακόμα επιτυχία".