Σάκοτα: «Δεν θα παίζατε διαφημίσεις αν δεν έπαιρνα τάιμ άουτ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε τα δύο τάιμ άουτ που πήρε στα τελευταία 1,9’’ του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σάκοτα: «Δεν θα παίζατε διαφημίσεις αν δεν έπαιρνα τάιμ άουτ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα για τα δύο τάιμ άουτ που πήρε στα τελευταία 1,9’’ του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV είπε: «Είχαμε δύο τάιμ άουτ και πήραμε ένα πριν και ένα μετά. Αν δεν παίρναμε ένα, δεν θα παίζανε διαφημίσεις. Στο δικό μας Champions League υπάρχει αναμέτρηση που μετράει κάθε πόντος, που δεν το θεωρώ δίκαιο. Πρέπει να έχεις κάθε φάση που να έχεις δοκιμάσει. Είναι λογικό να παίρνεις τάιμ άουτ στο τέλος. Το παιχνίδι πρέπει να το νιώθεις και να αποφασίζεις στο λεπτό. Καθυστέρηση και δίλημμα δεν βοηθάνε».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Εμείς είπαμε ότι έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Εμείς αύριο πρωί ταξιδεύουμε. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Φυλάξαμε τον Χάρις και μας βγήκε έτσι όπως πρέπει. Δεν μπορώ να πω ότι όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό κάνεις δυνατή προπόνηση. Μπήκαμε δυνατά, όμως υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σε κάποια σημεία. Οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό και δεν παίζουν στην Euroleague έχουν πρόβλημα στο να προσαρμοστούν στην ταχύτητα».

Αναφερόμενο στην άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό είπε: «Μπορεί, αλλά αυτή η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός. Οι παίκτες σίγουρα δεν τα έδωσαν όλα σε κάποια σημεία. Δεχτήκαμε πάρα πολλά τρίποντα. Υπήρχαν παίκτες που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα».