Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές - Δεν γίνεται το ματς

Ελληνική διαιτητική τριάδα στο «αιώνιο» ντέρμπι όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ως εκ τούτου δεν γίνεται το ματς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές - Δεν γίνεται το ματς

Η ΚΕΔ έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που ορίστηκε για να διευθύνει το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Όπως αναμενόταν, ορίστηκαν Έλληνες και όχι ξένοι διαιτητές από την αρμόδια αρχή.

Πρόκειται για τους διεθνείς Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη. Η πρόθεση της ΚΕΔ να ορίσει τους συγκεκριμένους ήταν γνωστή από νωρίς το πρωί και για το λόγο αυτό δεν παρευρέθη κανένας εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη διαδικασία.

Πλέον το μπαλάκι πάει αλλού... O Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού σε εγχώριες διοργανώσεις, αν οριστούν έστω ένας εκ των Μάνου, Αναστόπουλου, Παναγιώτου ή χωρίς τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Επιπλέον, μένει να φανεί αν το ματς θα αναβληθεί με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή ενός εκ των δύο ντέρμπι που διεξάγονται την 17η Μαρτίου (στις 19:00 το ποδοσφαιρικό και στις 17:00 το μπασκετικό). Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρχει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού για τη μη τέλεση του αγώνα, αφού το ματς θα έχει αναβληθεί από την Πολιτεία.