Μπλατ: «Για να είμαστε δίκαιοι, οι διαιτητές έκαναν εκπληκτική δουλειά»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην κούραση των παικτών του από την προσπάθεια που έκαναν στο Μαυροβούνιο, απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, ενώ απένειμε τα εύσημα στο Λαύριο και τους διαιτητές της αναμέτρησης!

Μπλατ: «Για να είμαστε δίκαιοι, οι διαιτητές έκαναν εκπληκτική δουλειά»

«Προφανώς δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος και το Λαύριο έπαιξε καλά. Το εύκολο είναι να λες ότι δεν ήσουν έτοιμος ή ότι δεν είχες συγκέντρωση, αλλά η άλλη ομάδα έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια.

Το πιο σημαντικό είναι η δυναμικότητα και αυτό εξηγεί τι έγινε σήμερα στο Λαύριο. Ήταν πολύ φορτισμένο το ματς με την Μπουντούτσνοστ, παίξαμε καλά, ήμασταν κυρίαρχοι για τρία δεκάλεπτα, σε μια έδρα που δυνατές ομάδες έχουν ηττηθεί. Ίσως γι' αυτό καταρρεύσαμε κάπως σήμερα. Αυτό, όμως, δεν είναι δικαιολογία.

Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουμε την Αρμάνι, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με καλή ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα κι έτοιμοι να εκτελέσουμε καλύτερα.

Θέλω να πω κάτι και για τους διαιτητές. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Έκαναν εκπληκτική δουλειά σήμερα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Είναι καλό αυτό για το ελληνικό μπάσκετ».

Τέλος, ερωτηθείς για το τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/03), ξεκαθάρισε: «Είμαι προπονητής, δεν είναι αρμοδιότητά μου να απαντήσω σε αυτό».