Τουπάν: «Ώρα επίθεσης»

Ο Ολυμπιακός την Καθαρά Δευτέρα (16:45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο και ο Αξέλ Τουπάν στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Διαβάστε το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Τουπάν: «Ώρα επίθεσης»

To blog του Αξέλ Τουπάν στον ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από καιρό είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ καλή για εμάς! Στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατήσαμε του Άρη, ενώ στην Ποτγκόριτσα βάλαμε τέλος στο αρνητικό σερί μας στην Ευρώπη.

Ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς αυτός κόντρα στην Μπούντουτσνοστ και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την 'επίθεσή' μας στο τελευταίο στάδιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Χθες (09/03) είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και σήμερα (10/03) επιστρέψαμε στον ρυθμό των προπονήσεων. Έχουμε μόνο 24 ώρες να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με το Λαύριο, όμως, είμαι σίγουρος πως αν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των προπονητών μας, δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δεν μας ξεγελά. Αντίθετα, αυτό είναι το στοιχείο που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Επαναλαμβάνω, όμως, πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Όσον αφορά στα εκτός των γραμμών του γηπέδου, δεν έχω να σας πω πολλά, δεδομένου πως ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε είναι λιγοστός. Θα ήθελα, όμως, να αναφέρω πως ο καιρός στην Ελλάδα είναι εκπληκτικός! Πραγματικά μου αρέσει πολύ και πλέον έχω αρχίσει να καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να φύγουν από εδώ!»