Φλιώνης: «Να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Ο πόιντ γκαρντ του Άρη μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι κρίσιμος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού παλεύει για την παραμονή της. 

Φλιώνης: «Να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Ο Δημήτρης Φλιώνης ανανέωσε το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφερόμενος στον αυριανό (02/04) αγώνα με τον Παναθηναϊκό ευχήθηκε ο Άρης να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου μετά από 20 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκού. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με τους υψηλότερους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει μια ακόμη καλύτερη εικόνα. Το γεγονός αυτό αποτελεί κίνητρο για εμάς καθώς ξέρουμε την ομάδα μας. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε κέρδη απ’ αυτόν τον αγώνα, ενόψει των δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών με την Κύμη στην έδρα μας και κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, τα οποία πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή διακοπή που θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την τελευταία και πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος με τους εναπομείναντες αγώνες.

Επειδή δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε ξανά στη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.