Καμπερίδης: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (02/04, 18:00, Cosmote Sport 4 HD) τον Παναθηναϊκό Superfoods, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της  Basket League. Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση.

Καμπερίδης: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

«O αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί αγωνιστική και πνευματική πρόκληση για εμάς, καθώς πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από την αθλητικότητά της, η οποία εκφράζεται κυρίως με το transition παιχνίδι, είτε μετά από αμυντικό ριμπάουντ είτε μετά από λάθη του αντιπάλου. Χάρη στην επιθετική τους άμυνα και στο τρόπο που χρησιμοποιούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα χέρια τους, οδηγούν τον αντίπαλο σε λάθη. 'Μαέστρος' της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας είναι ο Καλάθης, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκας».

Η αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα σήμερα (01/04) το μεσημέρι, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Prewitt, Douvier, Bell. Πριν την αναχώρηση, έγινε ανάλυση με τη χρήση βίντεο του αυριανού αντιπάλου. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί επί αθηναϊκού εδάφους.