Έξαλλοι στην Κύμη με τον διαιτητή Παναγιώτου: «Γιατί παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;» (vid)

Ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, εξέφρασε την οργή του για το διαιτητικό λάθος του διαιτητή Παναγιώτου που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Δείτε σε video την φάση

Έξαλλοι στην Κύμη με τον διαιτητή Παναγιώτου: «Γιατί παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;» (vid)

Στα 36'' πριν το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι, η οποία κρίθηκε στην παράταση, οι διαιτητές Παναγιώτου και Πουρσανίδης, πήραν πάνω τους μία λανθασμένη απόφαση.

Στην προσπάθεια του Μουρ να τρέξει στον αιφνιδιασμό, ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε καθαρά βήματα. Οι ρέφερι, όμως, όχι μόνο χρέωσαν με φάουλ τον παίκτη της Κύμης, αλλά έδωσαν και τεχνική ποινή τον πάγκο των φιλοξενούμενων! Ένα σφύριγμα που έπαιξε τον ρόλο του στην έκβαση της αναμέτρησης, στην οποία επικράτησε το Περιστέρι.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, εξέφρασε την οργή του για τους διαιτητές, σχολιάζοντας τα εξής στο facebook: «Πουρσανίδη-Παναγιώτου δείτε το βίντεο, ζητήστε δημόσια συγνώμη για την επίμαχη φάση με τα βήματα που δεν δόθηκαν και αποδείξτε ότι φοράτε παντελόνια σαν άντρες και όχι για να σας κρατάει τα επίμαχα σημεία σας, αλλιώς κρεμάστε την σφυρίχτρα». Παράλληλα, σε νέα του ανάρτηση, έβαλε την φωτογραφία του διαιτητή Παναγιώτου λέγοντας «Παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;;;»

Υπενθυμίζεται πως ο διαιτητής Παναγιώτου ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών (Αναστόπουλος και Μάνος οι άλλοι δύο) του ημιτελικού στο Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.