Παπαθεοδώρου για ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει ρεπό, κανείς δεν ξέρει ποιος θα γυρίσει πίσω»

Κραυγή αγωνίας από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν ξέρει ποια μέλη της ομάδας του θα επιστρέψουν από το ρεπό, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μέλλον. 

Παπαθεοδώρου για ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει ρεπό, κανείς δεν ξέρει ποιος θα γυρίσει πίσω»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 104,7, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Η ομάδα έχει ρεπό. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα γυρίσει πίσω. Είμαστε στο κενό, από τους παίκτες μέχρι το σταφ. Είναι πάρα πολύ κρίμα. Δεν υπάρχει μέλλον. Η ομάδα κινδυνεύει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα την νέα χρονιά. Μπορεί να φύγω αύριο ή σε τρεις μήνες. Το πιθανότερο είναι να φύγω. Η ομάδα πρέπει να υπάρχει, χρειάζεται άμεσα λύση. Τα προβλήματα κρύβονται πίσω από μία επιτυχία. Είναι προτιμότερο τελικά να υπάρχει αποτυχία.

Παίζουμε πάνω από το όριο μας και που προξενεί εντύπωση η μη στήριξη. Είναι μεγάλο γεγονός το να πανηγυρίσει ο σύλλογος πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε επαίτες, ούτε ζητάμε χάρη. Δίνουμε και θέλουμε ανταπόδοση.

Σε συνεργασία με την διοίκηση κάναμε κάποιες επιλογές. Πήγαμε μετά από πολλά χρόνια σε τελικό, κάτι όχι εύκολο. Είχαμε πίστη και εμπιστοσύνη, ήμασταν κοντά να την κατακτήσουμε. Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες Ευρώπης, κάτι σημαντικό στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα είμαστε στις πρώτες πέντε ομάδες. Διεκδικούμε όλους μας τους στόχους και κρατάμε την ομάδα ανταγωνιστική. Η χρονιά βάσει των στόχων είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό κομμάτι από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Το κάναμε μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ, το έκανε ο Μπάνε επίσημα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα επιβίωσης, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα αλλά δεν γίνονται γνωστά, κάτι που είναι και κλειδί της επιτυχίας μας.

Αποτελείται από παίκτες και σταφ η ομάδα. Το σταφ παίζει σημαντικό ρόλο χωρίς να υπάρχει ανάλογη ανταπόδοση σε εμάς. Εκεί είναι πολύ λιγότερα χρήματα, ένα μεροκάματο. Η καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω αν τα αποτελέσματα καλύπτουν την κατάσταση, αλλά το πρόβλημα είναι τεράστιο. Είμαστε μετά τον τελικό σε οριακό σημείο. Είχαμε κίνητρο χωρίς η λειτουργία να είναι αυτή που πρέπει. Ένας άνθρωπος που δεν καλύπτονται οι ανάγκες του δεν είναι συγκεντρωμένος.”