Πάει για Εφές το ντεμπούτο του Γουέμπερ με τον Ολυμπιακό

Ο Μπριάντε Γουέμπερ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, αλλά είναι απίθανο να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το ντεμπούτο του πάει για την 21η Φεβρουαρίου κόντρα στην Εφές. 

Πάει για Εφές το ντεμπούτο του Γουέμπερ με τον Ολυμπιακό

Ο Μπριάντε Γουέμπερ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα, με τον 26χρονο Αμερικανό πλέι-μέικερ να υπόσχεται πως θα δώσει ενέργεια και πάθος στον Ολυμπιακό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ενίσχυσε το ρόστερ του με έναν γκαρντ που έχει έφεση στην άμυνα και στην πάσα, διαθέτοντας αθλητικά χαρακτηριστικά και γρήγορα πόδια. Ζητούμενο του κόουτς με την έλευση του αθλητή, είναι να δυναμώσουν οι Πειραιώτες στη πίεση πάνω στην μπάλα, στη δημιουργία, αλλά και στο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο 26χρονος πλέι-μέικερ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να προλάβει το ματς της Τετάρτης (13/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο, καθώς είναι ανέτοιμος και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ας μην ξεχνάμε πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Το θετικό, πάντως, είναι πως υπάρχει διακοπή στις εγχώριες διοργανώσεις (λόγω Κυπέλλου και εθνικών ομάδων), οπότε θα έχει χρόνο να δουλέψει εκτενέστερα μαζί με τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις στο ΣΕΦ. Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να το πραγματοποιήσει την 21η Φεβρουαρίου κόντρα στην Αναντολού Εφές στη Κωνσταντινούπολη, σε ένα σημαντικό και κρίσιμο ματς ια τους Πειραιώτες, για το μέλλον τους στην EuroLeague.