Τη Δευτέρα (4/2) θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε κατά την 1η περίοδο του αγώνα με τον Ήφαιστο και παρότι λίγο αργότερα ένιωθε καλύτερα, άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Τη Δευτέρα (4/2) θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Μιλουτίνοφ

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην 1η περίοδο του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο την Κυριακή (3/2) προκάλεσε εύλογα ανησυχία στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο σέντερ να μην επιστρέφει στο παρκέ, αλλά να καθησυχάζει τον Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τον αγώνα, πως νιώθει καλά.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί, όταν άθελά του ο Γιώργος Διαμαντάκος έπεσε με όλο το βάρος του πάνω στο αριστερό του πόδι. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά αν και το αρχικό πλάνο ήταν να υποβληθεί το βράδυ της Κυριακής (3/2) σε μαγνητική τομογραφία ο Μιλουτίνοφ, εν τέλει προτιμήθηκε να πάει σπίτι του και να ξεκουραστεί.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, απλά μετατέθηκε για το πρωί της Δευτέρας (4/2). Εξάλλου, ακολουθεί ο «τελικός» με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη (7/2) και ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ