Ο Άρης τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα του 1979 (pics)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από το πρωτάθλημα του 1979, η διοίκηση του Άρη τίμησε εκείνη την ομάδα. Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Ο Άρης τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα του 1979 (pics)

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ τίμησε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο την Πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν 1978-1979 που αποθεώθηκε από τους 5.000 φίλους της ομάδας μας.

Ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε., Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Νίκος Κάλλεν έδωσαν τις επετειακές φανέλες που σχεδιάστηκαν για την περίσταση αυτή, στα μέλη της ομάδας που άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας των "κίτρινων".

Παρόντες στο “Nick Galis Hall” ήταν ο “αρχιτέκτονας” εκείνης της σπουδαίας επιτυχίας και προπονητής της μετέπειτα μεγάλης ομάδας του ΑΡΗ, Γιάννης Ιωαννίδης και οι παίκτες που στέφθηκαν Πρωταθλητές: Ο σημερινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Βασίλης Παραμανίδης, ο Διαμαντής Σκόνδρας, ο Σταύρος Χωλόπουλος, ο Στράτος Βαμβακούδης, ο Δημήτρης Νάστος, ο Στέλιος Καλαντίδης, ο Διονύσης Ανανιάδης και ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Λαγός. Αναφέρθηκε το όνομα του αείμνηστου Τάσου Σπάρταλη. Μοναδικές απουσίες αυτή του Μιχάλη Σπηλιώτη και του βοηθού προπονητή, Γιωργή Μπουσβάρου.

Να σημειωθεί ότι το τρόπαιο που κατέκτησαν πριν από 40 χρόνια ήταν δίπλα τους, στο παρκέ του γηπέδου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας