Μανωλόπουλος: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ήφαιστου κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λήμνο, τονίζοντας πως η ομάδα του θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Μανωλόπουλος: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό απέναντι στον Ολυμπιακό»

Την Κυριακή (3/2) το μεσημέρι (15:30) ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται τον Ολμπιακό. Ο Έλληνας φόργουορντ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σχολίασε τα εξής για την αναμέτρηση.

Το blog του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Να κερδίσουμε τον σεβασμό και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας

Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου,

Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.Ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό «διπλό». Αφενός γιατί συνεχίζουμε και παίζουμε χωρίς τον βασικό μας δημιουργό και εκτελεστή ( σ.σ. Τάιρον Μπρέιζελτον) και αφετέρου γιατί έγινε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που καιγόταν για την νίκη.

Επίσης, λόγω της σημασίας του παιχνιδιού η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτό έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, με αποτέλεσμα να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού από την αρχή.

Τέτοιες νίκες επιβραβεύουν την δουλειά που κάνουμε καθημερινά με τους προπονητές μας αλλά μεγαλώνουν το όνομα και το κύρος του Ηφαίστου. Ένας από τους κύριους στόχους της χρονιάς ήταν ο Ήφαιστος να κερδίσει τον σεβασμό όλης της μπασκετικής κοινότητας και να δώσει το στίγμα του από την αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Μια ομάδα από το υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί το παιχνίδι να αποτελεί γιορτή και τιμή για όλο τη Λήμνο αλλά εμείς θ’ αγωνιστούμε προσπαθώντας να κερδίσουμε τον σεβασμό μέσα στο παρκέ, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο που μας στηρίζει και γεμίζει το «Νίκος Σαμαράς» σε κάθε ματς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην Ευρωλίγκα αλλά είναι τέτοια η ποιότητα του που κάθε φορά βγαίνει και πιο δυνατός. Μένοντας πιστοί στο πλάνο που έχουν βάλει οι προπονητές θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι το οποίο θέλουμε πολύ.

Μετά από αυτό το παιχνίδι υπάρχει διακοπή πολλών ημερών στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε αλλά και να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε μπροστά μας πολλά να καταφέρουμε».