Οι Λιθουανοί μπλοκάρουν τη μεταγραφή του Καρινιάουσκας λόγω παράνομου στοιχηματισμού

Η Κύμη δεν μπορεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βάιντας Καρινιάουσκας, καθώς ο παίκτης εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό και οι Λιθουανοί έχουν «παγώσει» την μετακίνηση του. 

Οι Λιθουανοί μπλοκάρουν τη μεταγραφή του Καρινιάουσκας λόγω παράνομου στοιχηματισμού

H Kύμη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βάιντας Καρινιάουσκας, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν (2015-2016) στην ελληνική ομάδα, αλλά η Ομοσπονδία της Λιθουανίας έχει «παγώσει» την μετακίνηση του.

Ο 25χρονος γκαρντ κατηγορείται για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Λιθουανία, άνθρωπος του περιβάλλοντος του, φέρεται να στοιχημάτισε σημαντικό ποσό για την κακή του απόδοση στο παιχνίδι κόντρα στη Ντιζόν.

Πέρα από το γεγονός, ο νυν κόουτς της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, δεν δίστασε να σχολιάσει το θέμα, τονίζοντας πως είχε ακούσει πως ο Βάιντας Καρινιάουσκας στοιχημάτιζε αγώνες Α2 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς η Ομοσπονδία της Λιθουανίας ενημέρωσε τόσο την ΕΟΚ, όσο και την FIBA, πως θα μπλοκάρει την μετακίνηση του Βάιντας Καρινιάουσκας στη Κύμη, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η σημαντική υπόθεση.