Kύμη: «Άκυρο» στη μεταγραφή του Ουέαρ

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ στην Κύμη, η οποία θα κινηθεί νομικά εναντίον του παίκτη.

Kύμη: «Άκυρο» στη μεταγραφή του Ουέαρ

Στην Ελλάδα αναμενόταν ο Κέβιν Oυέαρ την Κυριακή (27/1) και, αφού ενημέρωσε πως η άφιξή του θα καθυστερούσε κατά δύο ημέρες, εν τέλει ο ατζέντης του ενημέρωσε τη διοίκηση της Κύμης πως δεν θα αγωνιστεί στην ομάδα της Εύβοιας.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Αμερικανού γκαρντ. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Κύμης, Ισίδωρος Κουτσός, αναζητά εκ νέου έναν γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα στην περιφέρεια, στην προσπάθεια παραμονής στην Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικανός αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή, 27/1. Αρχικά, ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στη συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της. Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός σε συνεργασία με τη διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος»