Μπλατ: «Ποια μεταγραφή; Η Μπαρτσελόνα»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ώστε να γεμίσει το ΣΕΦ με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας την σημασία της αναμέτρησης. 

Μπλατ: «Ποια μεταγραφή; Η Μπαρτσελόνα»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντέιβιν Μπλατ σχολίασε τα εξής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κύμης: «Θεωρώ πως είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, λίγο πριν ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς, όπως έχουμε εμείς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Δείξαμε σοβαρό πρόσωπο και παρουσιάσαμε μία αρκετή καλή εικόνα κόντρα στη Κύμη. Θεωρώ πως παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, τρέξαμε γρήγορα στο ανοιχτό γήπεδο όπως θέλουμε, απλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε σουτάρει καλύτερα. Βέβαια, δεν γίνεται να τα κάνεις όλα καλά σε ένα παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ενόψει Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Ξέρω πως ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού, είναι ένα τεράστιο και σημαντικό κομμάτι του συλλόγου, για αυτόν τον λόγο θα ζητήσω την θερμή παρουσία τους στο ΣΕΦ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τους θέλουμε στο πλευρό μας. Μας δίνουν τεράστια ώθηση με το πνεύμα και την ενέργεια τους. Μπορώ να θυμηθώ αρκετά ματς τα οποία κερδίσαμε κυρίως λόγω της παρουσίας τους».

Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα του OTE-TV, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής λέγοντας πως: «Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι καμία μεταγραφή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου, είναι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».