Παναθηναϊκός: Σοκ με Ναν!
Υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί του γόνατο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου
Ο Κέντρικ Ναν υπέστη ρήξη μηνίσκου κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης. Χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, αρχές Οκτωβρίου εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Συγκεκριμένα υπέστη ρήξη μηνίσκου κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης που έκανε στην πατρίδα του. Ο Ναν, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις ΗΠΑ την Τετάρτη (18/9).
Η επέμβαση που υποβλήθηκε θεωρείται «ρουτίνας» και η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς αναμένεται σε διάστημα 6-8 εβδομάδων.
Ο Αμερικανός χάνει την προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν θα λείψει από πολλούς αγώνες του «τριφυλλιού». Διότι «κουβαλούσε» ούτως ή άλλως ποινή δύο αγωνιστικών για τις εντός συνόρων αναμετρήσεις, επομένως θα απουσίαζε ούτως ή άλλως από το ελληνικό Super Cup.