Οικονόμου: «Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση, συγγνώμη για την εμφάνιση»

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταίο ματς της ομάδας στο «Αρτάκης» και ο Νίκος Οικονόμου ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, τονίζοντας πως θα μιλήσει στη διοίκηση. 

Οικονόμου: «Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση, συγγνώμη για την εμφάνιση»

O Nίκος Οικονόμου εξέφρασε την απογοήτευση του στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα από τον Ήφαιστο στη Νέα Σμύρνη. Αυτό, μάλιστα, ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο "Αρτάκης" και για αυτόν τον λόγο ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο: «Αρχίσαμε ανεξήγητα πολύ νωθρά τον αγώνα, παρά την κρισιμότητα του. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να πλησιάσουμε στους τρεις πόντους, αλλά βιαστήκαμε αδικαιολόγητα να τελειώσουμε τον αγώνα και δεχτήκαμε ένα σερί 8-0 που μας χάλασε και πάλι την ψυχολογία στην προσπάθεια που έμεινε ανολοκλήρωτη.

Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του που ήρθε να αποχαιρετήσει το γήπεδο που είναι έδρα της ομάδας για 40 χρόνια, αλλά δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε, όπως επιβαλλόταν να κάνουμε και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους.

Ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνιση και την ήττα που γνωρίσαμε. Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση για το καλό της ομάδας, γιατί αυτό προέχει, υπεράνω προσώπων».