Σερέλης: «Ήττα που μας βάζει σε σκέψη παραμονής»

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως η ομάδα του δεν πήρε στα σοβαρά το Ρέθυμνο και επεσήμανε πως πλέον το Λαύριο μπαίνει και σε σκέψης παραμονής.

Σερέλης: «Ήττα που μας βάζει σε σκέψη παραμονής»

Το Λαύριο γνώρισε στην έδρα του απρόσμενη ήττα από το Ρέθυμνο και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε: «Κάναμε μία πολύ κακή ήττα, νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς την σπουδαιότητα του ματς, θεωρούσαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα και ότι το Ρέθυμνο ενδεχομένως να τα είχε παρατήσει από την προηγούμενη ήττα παρόλο ότι προσπαθήσαμε να πείσουμε τα παιδιά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν θα τα παρατήσει το Ρέθυμνο θα παίξει το τελευταίο του χαρτί δυστυχώς δεν τα καταφέραμε προπονητές, εγώ, οπότε η εικόνα αγώνα στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα.

Φάγαμε 50 πόντους κυνηγήσαμε σε όλο στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι στην ουσία το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο σε όλο την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν τα καταφέραμε κρίθηκε το παιχνίδι στον πόντο αλλά σημασία έχει ότι δεν ήμασταν καλοί και ότι αυτοί η ήττα μας προβληματίζει προφανώς για την συνέχεια του πρωταθλήματος διότι μας βάζει και εμάς για τα καλά στην σκέψη της παραμονής ή όχι.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κουζέλογλου έπαθε ένα διάστρεμμα έχουμε άλλη μία απώλεια το πόσο σοβαρό είναι ακόμα δεν ξέρουμε θα δούμε, αύριο θα ξέρουμε καλύτερα, ευτυχώς θα έλεγα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά ένα μήνα διακοπή, ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς κάποια στιγμή αυτή τη χρονιά».

Ζιάγκος: «Βρισκόμασταν σε οριακό σημείο»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, δήλωσε: «Καλησπέρα συγχαρητήρια στο Λαύριο για την μαχητικότητα του, για την επιστροφή του στο παιχνίδι, και για την διεκδίκηση του μέχρι τέλος, ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξαν σαφώς ρόλο οι λεπτομέρειες και ήμασταν λίγο πιο τυχεροί σε κάποια μικρά κομμάτια του παιχνιδιού, θα μπορούσαν να κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες και εύχομαι καλή συνέχεια στον coach Χρήστο Σερέλη, και στο Λαύριο.

Θέλω να πάμε λίγο στην δική μας ομάδα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο. Στον ψυχισμό μας και στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό μας, και στο πως βλέπουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη το τελευταίο διάστημα φτάνοντας πολλές φορές στην πηγή και μη καταφέρνοντας να πιούμε νερό φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο που θα μπορούσαμε πολύ εύκολα μετά από μία ακόμα ήττα να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας, είχαμε θέσει αυτό το παιχνίδι σε παιχνίδι αυτοσεβασμού.

Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη κυρίως και φυσικά για το όποιο βαθμολογικό όφελος, αλλά και για το να κερδίσουμε τον αυτοσεβασμό μας, για αυτό και τα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν με τρομερά ψυχικά αποθέματα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, νιώθω ότι σε μεγάλο βαθμό όσα τέθηκαν ως επιμέρους στόχοι κερδήθηκαν και στο πρώτο μισό του γηπέδου και στο δεύτερο μισό του γηπέδου σε ένα μεγάλο βαθμό εφαρμόστηκαν και επίσης το δεύτερο κομμάτι που είχαμε θέσει ως προτεραιότητα ήταν να παρατείνουμε τα καλά μας διαστήματα και να ελαχιστοποιήσουμε τα νεκρά μας διαστήματα κυρίως πνευματικά, και νομίζω αυτό έγινε σήμερα και πιάστηκε και στο τελικό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στο Λαύριο».