Τουντζιαράκης: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί με τον Ολυμπιακό»

Ο Σάκης Τουντζιαράκης αναφέρθηκε στον αγώνα στο ΣΕΦ και στάθηκε στο πόσο κοντά έφτασε η Κύμη στη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ματς στον πρώτο γύρο. 

Τουντζιαράκης: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί με τον Ολυμπιακό»

Στο ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στη Κύμη και τον Ολυμπιακό, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, η Κύμη έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες, κοντεύοντας να φτάσει στη νίκη.

Τελικά, όμως, χάρη στο τρίποντο του Αξέλ Τουπάν, οι "ερυθρόλευκοι" απέδρασαν με το θετικό αποτέλεσμα (77-74). Ο Σάκης Τουντζιαράκης στάθηκε στο γεγονός στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Σταύρου Τουντζιαράκη:

«Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Μια δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τον πλέον ευχάριστο τρόπο για εμάς, αφού καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο και στο σταφ της ομάδας, καθώς όλοι είχαν σημαντικό μερίδιο σε αυτήν την νίκη.

Στο μπλογκ της προηγούμενης εβδομάδας σας είπα ότι έπρεπε να βγάλουμε πάθος στο παρκέ και πράγματι αυτό κάναμε, πράγμα που ήταν εμφανές από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα.

Δεν μπορώ να παραβλέψω και να μην αναφερθώ στο τρομερό στατιστικό στοιχείο που σημειώθηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τα 7/10 τρίποντα του συμπαίκτη μου Matt Williams, στο ντεμπούτο του μάλιστα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν η καλύτερη ένδειξη για το πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.

Αυτήν την εβδομάδα είχαμε και μία αποχώρηση. Ο Νίκος Στυλιανού θα συνεχίσει την καριέρα του στον τόπο του, την Κύπρο. Ως αρχηγός της Κύμης τον ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων για την προσφορά του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα.

Όσον αφορά τώρα τον προσεχή μας αγώνα με τον Ολυμπιακό, το μυαλό μας δεν μπορεί να μην πάει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Χαλκίδα. Τότε αγγίξαμε το «θαύμα», αφού φτάσαμε πολύ κοντά στο ροζ φύλλο αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Τώρα η αποστολή μας θα είναι ακόμα δυσκολότερη, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο που μας στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο και θέλω να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας σε κάθε ματς μέχρι το τέλος της σεζόν».