Ολυμπιακός: Ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει
Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Ουόκαπ και Ντόρσεϊ
Το τοπίο γύρω από τους Τόμας Ουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ δείχνει να ξεδιαλύνει. Ο πρώτος όπως φαίνεται σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει με το ζόρι να κρατήσει τον Τεξανό και αναμένεται να τον παραχωρήσει στη Ντουμπάι.
Οριστική συμφωνία με τους Άραβες πάντως, στο οικονομικό δεν έχει επέλθει ακόμη. Οι «ερυθρόλευκοι» ίσως επιδιώξουν να πάρουν και έναν παίκτη απ’ τη Ντουμπάι.
Αντίθετα με τον Ντόρσεϊ φαίνεται να οδηγούμαστε σε χάπι εντ. Και μάλλον είναι σημάδι παραμονής η κίνηση του Τάιλερ να προχωρήσει στη σύσταση εταιρείας εδώ, που θα δραστηριοποιείται στην εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων που προορίζονται για κατοίκηση!
Το μέλλον του Ντόρσεϊ είναι στην Ελλάδα και λογικά σύντομα θα έχουμε την επέκταση του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό.
ΥΓ. Δεν είναι εγγυημένο τελικά το συμβόλαιο του Χεζόνια στους Καβαλίερς…