Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση ο Ρούμπιο
Ο Ρίκι Ρούμπιο φέρεται να μην αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός.
Δημοσίευμα της «AS» υποστήριξε πως ο Ρίκι Ρούμπιο αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού. Η πρόταση φέρεται να ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, παρόλα αυτά ο έμπειρος γκαρντ δεν την έκανε αποδεκτή.
«Ένας παίκτης δεν θα είναι στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν επειδή αρνήθηκε να υπογράψει με την ομάδα. Αυτός είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος έλαβε πρόταση από την πράσινη ομάδα, συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής προσπάθησε να πείσει τον point guard να ενταχθεί στην ομάδα και του πρόσφερε 900.000 ευρώ, έναν μισθό σημαντικά υψηλότερο από αυτόν που κερδίζει τώρα.
Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε στον θρυλικό προπονητή ότι ένιωθε πολύ άνετα στη Μπανταλόνα και δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει», αναφέρει το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου.