Παναθηναϊκός: Οι Ισπανοί αναφέρουν συμφωνία του Σορτς με την Βαλένθια για ...αντι-Μοντέρο!

Ισπανικό μέσο («Sportando»)... στέλνει τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τι Τζέι Σορτς, στη Βαλένθια, τη νέα σεζόν, ως αντικαταταστάτη του Ζαν Μοντέρο

Παναθηναϊκός: Οι Ισπανοί αναφέρουν συμφωνία του Σορτς με την Βαλένθια για ...αντι-Μοντέρο!

Λίγες ώρες πριν τον 5ο τελικό της GΒL, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπου ο Τι Τζέι Σορτς αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ισπανικό μέσο («Sportando» αναφέρει πως η Βαλένθια έχει βρει τον αντικαστάτη του Ζαν Μοντέρο, στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του!

Ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, που υπογράφει το κείμενο ,κάνει λόγο για «προκαταρκτική συμφωνία» ωστόσο ακόμη κι έτσι να είναι ο ...ξενοδόχος είναι άλλος.

Πράσινος.

«Ο Σορτς παίρνει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς τους τελικούς στην Ελλάδα, όμως το μέλλον του φαίνεται πως βρίσκεται αλλού. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και θα χρειαστεί να βρει τρόπο αποχώρησης. Εφόσον πάρει το ‘’πράσινο φως’’, η Βαλένθια εμφανίζεται πλέον ως πιθανός προορισμός.

Η ισπανική ομάδα έχει τοποθετήσει τον Σορτς ως τον διάδοχο του Ζαν Μοντέρο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είναι χαρούμενος που θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο. Υπάρχει ήδη μία προκαταρκτική συμφωνία ανάμεσα στις πλευρές».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110