Λυκογιάννης: «Μείναμε από δυνάμεις στην παράταση»

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στις παγίδες του Χολαργού πάνω στους Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ και τόνισε πως η ομάδα του ξέμεινε από δυνάμεις στην παράταση, στην υπερπροσπάθεια που έκανε.

Λυκογιάννης: «Μείναμε από δυνάμεις στην παράταση»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε πως: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις του στην Euroleague. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και ο τρόπος που λειτουργούμε ως ομάδα έχει ως στόχο να κερδίσουμε καινούργιους φιλάθλους και να αποκτήσουμε ένα σταθερό κοινό. Μας αρέσει που το γήπεδο είναι γεμάτο στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας δίνει ώθηση στο γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Σε επίπεδο τακτικής μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Όταν χάνεις δεν κερδίζεις κάτι. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε είναι πως κρατήσαμε τον Ολυμπιακό που σκοράρει 86 πόντους στους 61 στην κανονική διάρκεια. Οι παγίδες στον Μιλουτίνοφ και τον Πρίντεζη λειτούργησαν καλά ενώ ο Ολυμπιακός είχε 0/16 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, αλλά μείναμε μέσα στο ματς και το σκορ εναλλάσσονταν.

Στο τέλος δυο ενέργειες του Στρέλνιεκς έδωσαν στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να περάσει μπροστά και να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μείναμε απο δυνάμεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας... Ρισκάραμε σε κάποιες άμυνες στο τέλος. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα... Μένει μόνο η πικρή γεύση ότι φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό...".