Αταμάν: «Θα φύγω όταν χάσει την εμπιστοσύνη του ο Γιαννακόπουλος»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μύκονο αναφέρθηκε στο πότε θα φύγει από τους «πράσινους».

Αταμάν: «Θα φύγω όταν χάσει την εμπιστοσύνη του ο Γιαννακόπουλος»

Σε μια άκρως αποκαλυπτική και δυναμική τοποθέτηση προχώρησε ο Εργκίν Άταμαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μύκονο. Ο Τούρκος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον του στον «πράσινο» πάγκο, στέλνοντας παράλληλα ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με τη σύνδεσή του με την ηγεσία του συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός, δίνοντας το σύνθημα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος μετά την ευρωπαϊκή σεζόν, τόνισε την ανάγκη προσήλωσης στους εγχώριους στόχους βήμα-βήμα, με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους.

Σχολιάζοντας την ψυχολογία της ομάδας, ο Άταμαν ανέφερε πως οι διακυμάνσεις είναι μέρος του αθλητισμού, αλλά οι παίκτες του έχουν τη νοοτροπία να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Η πιο ηχηρή δήλωση, ωστόσο, αφορούσε τη σχέση του με την ηγεσία της ΚΑΕ, ξεκαθαρίζοντας: «Εγώ ήρθα στην ομάδα έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη από τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Και θα φύγω από την ομάδα όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου». Με την τοποθέτηση αυτή, ο Άταμαν έθεσε ως μοναδικό κριτήριο παραμονής τη στήριξη του ιδιοκτήτη, βάζοντας τέλος σε κάθε σενάριο, ενόψει της μάχης για τον τίτλο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110