Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την περηφάνια του, αλλά και την χαρά του, για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτό το δύσκολο διάστημα.

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες του τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Ήταν ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Θεωρώ ότι η προσωπικότητα των παικτών μας κυριάρχησε και εκεί οφείλεται η νίκη στο σημερινό ματς, σε συνδυασμό με την καλύτερη άμυνα που παίξαμε στο β’ ημίχρονο στους καλούς παίκτες του Ρεθύμνου. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μας αυτό το διάστημα και συνεχίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και ό,τι καλύτερο στην πορεία του στο πρωτάθλημα».

Ζιάγκος: «Δώσαμε 22 πόντους δεύτερης ευκαιρίας»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Νιώθουμε όλοι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν εντός πλάνου στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Μας μένει φυσικά η πικρία για ακόμα μία ήττα εντός έδρας, η οποία πολλαπλασιάζεται όταν ερμηνεύουμε τα νούμερα που έχουμε μπροστά μας, τα οποία λένε πως ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας στα σουτ εντός πεδιάς, στα ποσοστά μας, στα αμυντικά ριμπάουντ, στο δημιουργικό σκέλος (ασίστ), που είχαμε σχεδόν διπλάσιο αριθμό.

Όμως δώσαμε 22 πόντους 2ης ευκαιρίας, ήτοι 12 επιθετικά ριμπάουντ στον ΠΑΟΚ και νομίζω αυτό το κομμάτι και τα πολύ μεγάλα σουτ από τον Χάτσερ μας στοίχισαν ξανά μία πολυπόθητη νίκη, που θα άλλαζε τα δεδομένα και ψυχολογικά και βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Ρεθύμνου για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και την υποδειγματική συμπεριφορά του. Επίσης θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Ηλία Παπαθεοδώρου που κρατάει την ομάδα ενωμένη σε μία ιδιαίτερη συνθήκη».