Χολαργός: O Γιάνκοβιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο

Με πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, για την υβριστική συμπεριφορά του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης Χολαργός - Πανιώνιος.

Χολαργός: O Γιάνκοβιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο

Οι διαιτητές της αναμέτρησης Χολαργός - Πανιώνιος, κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα πως δέχτηκαν υβριστικά και χυδαία σχόλια από τον παίκτη των γηπεδούχων, Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Αθλητικός Δικαστής δεν άφησε το γεγονός να περάσει στα... ψιλά. Αντιθέτως, τιμώρησε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς με πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

"88/17-1-2019

ΠΑΟΚ

Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης που έγιναν ομαδικά από οπαδούς της και με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα την ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019.

87/17-1-2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Επιβάλλεται:

1) Στην ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά του καλαθοσφαιριστή της Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00€) ευρώ και

2) Στον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς καλαθοσφαιριστή της ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό (1.100,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019".