Ήρθε ο Πέιν στον Παναθηναϊκό: «Η περσινή ήταν χρονιά προσαρμογής»

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ Έιντριαν Πέιν μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ήρθε ο Πέιν στον Παναθηναϊκό: «Η περσινή ήταν χρονιά προσαρμογής»

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Έιντριαν Πέιν αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο, εξυμνώντας μεταξύ άλλων τον προπονητή της ομάδας Ρικ Πιτίνο, αλλά και τον συμπατριώτη του Σον Κιλπάτρικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέιν:

«Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και είμαι ξανά εδώ για να παίξω μπάσκετ. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος, η ομάδα δεν παίζει όπως πιθανότατα θα ήθελε, όμως έχουμε ακόμα χρόνο για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη μου χρονιά ήταν ουσιαστικά η προσαρμογή μου, έπαιξα μπάσκετ μισή σεζόν, πλέον έχω λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ και ανυπομονώ να περάσω στο επόμενο επίπεδο.

Θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή, έναν Hall of Famer και είμαι ενθουσιασμένος! Λατρεύει να νικάει, είναι παθιασμένος σε όλα τα επίπεδα. Είμαι έτοιμος να βγω εκεί έξω και να παίξω. Είμαι εδώ για να κερδίζω, ήρθα για να παίξω με πάθος, να κερδίζω παιχνίδια.

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης. Μου έχει λείψει να παίζω στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που έχω συναντήσει στην καριέρα μου! Έχουν απίστευτο πάθος για το παιχνίδι και την ομάδα τους».