Γιατράς: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Γιατράς: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και θεωρώ ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Εφτανε ένα κακό β΄10λεπτο, στην ουσία ένα 5λεπτο, προκειμένου να πάρει ένα προβάδισμα ο αντίπαλός μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και κέρδισε δίκαια. Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο της Πάτρας. Νιώθουμε τους φιλάθλους μας ως κομμάτι μας, είναι ο 6ος παίκτης μας και αυτό το εισπράττουμε συνεχώς. Πλέον, μας περιμένει το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό είναι ωραία για αυτούς που είναι απ΄ έξω. Οταν τα ζεις από μέσα και καταλαβαίνεις ποιους προπονητές και ποιους παίκτες έχεις να αντιμετωπίσεις, τότε - πιστέψτε με - είναι πολύ δύσκολα.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και νομίζω ότι το καταφέραμε, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν μεγάλες νίκες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.