Το...ρεσιτάλ του Αναστόπουλου στην Πάτρα (vid)

Ο Μέιερ έκανε επιθετικό φάουλ στον Παπανικολάου που τον... γκρέμισε, αλλά οι διαιτητές έδωσαν την κατοχή στον Προμηθέα. Μετά, έδωσαν και πλεονέκτημα στον χρόνο στους Πατρινούς. 

Το...ρεσιτάλ του Αναστόπουλου στην Πάτρα (vid)

Ο Ολυμπιακός πήγε να βγάλει τα... μάτια του στην Πάτρα, αλλά στο τέλος έφυγε νικητής, παίρνοντας τη νίκη με 80-77 κόντρα στον Προμηθέα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, όμως, οι διαιτητές έδωσαν ρεσιτάλ, με τον ρέφερι Γιώργο Πουρσανίδη να παίρνει πάνω του μία λανθασμένη απόφαση και τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να τον σιγοντάρει.

Έχοντας απομείνει μόλις 3.5 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου παίρνει το κρίσιμο ριμπάουντ στην άμυνα. Μάλιστα, ο παίκτης του Προμηθέα, Τόνι Μέιερ, τον... γκρεμίζει, κάνοντας ξεκάθαρο φάουλ. Τι έδωσαν οι διαιτητές; Kαταρχάς δεν έδωσαν κανένα φάουλ και σφύριξαν πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε παράβαση, εκτιμώντας πως πάτησε την γραμμή, αν και όπως φαίνεται στο ριπλέι, ούτε που ακούμπησε!

Τα λάθη, όμως, συνεχίστηκαν και στην εξέλιξη της φάσης. Όπως θα δείτε και στο χαρακτηριστικό video, στην επαναφορά της μπάλας, η γραμματεία έδωσε πλεονέκτημα στον Προμηθέα! Ο χρόνος ξεκίνησε στο δεύτερο σουτ των Πατρινών. Στο πρώτο, το χρονόμετρο είχε κολλήσει....