Μπλατ για Μπόγρη: «Όπου και αν πάω, θα τον πάρω μαζί μου»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εκθείασε στη συνέντευξη Τύπου τόσο τις αγωνιστικές δυνατότητες του Γιώργου Μπόγρη, όσο και τον χαρακτήρα του. Μεγάλες ατάκες από τον προπονητή του Ολυμπιακού για τον Έλληνα σέντερ. 

Μπλατ  για Μπόγρη: «Όπου και αν πάω, θα τον πάρω μαζί μου»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ταλέντο, τις δυνατότητες, την συνέπεια, τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, αλλά και τον επαγγελματισμό του Γιώργου Μπόγρη στον Ολυμπιακό. Και για ακόμη μία φορά, ο προπονητής των Πειραιωτών φρόντισε να εκθειάσει τον αθλητή του, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (και) απέναντι στον Προμηθέα.

Ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη, απάντησε: "Θέλεις να δεις στην ομάδα σου παίκτες που δεν περιμένουν να τους δοθεί τίποτα. Παίκτες που παίρνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και κάνουν κάτι με αυτές.

Δεν είναι ο μόνος, αλλά θα τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα... Αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Μπόγρης στα τελευταία παιχνίδια με τον σημαντικό χρόνο που του έχει δοθεί δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι και τι προσωπικότητα και χαρακτήρα έχει. Και να σας πω την αλήθεια, είμαι στον χώρο πολλά χρόνια όπως ξέρετε και με την θέληση του Θεού θα παραμείνω για κάμποσα ακόμα, αλλά όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός τον πήρε πριν έρθω εγώ. Γιατι το κατάλαβαν αυτό. Είναι αυτό που θέλει η ομάδα. Πρώτα χαρακτήρας και μετά όλα τα άλλα έρχονται...

Και θέλω να πω πως έχει πολλά τέτοια παιδια ο Προμηθέας. Είναι θαυμαστής αυτής της ομάδας από πέρυσι που ήρθα με την Νταρουσάφακα για προπόνηση. Δεν με εκπλήσει αυτό που συμβαίνει εδώ".