Παναθηναϊκός: Χωρίς Ναν και Σλούκα στην Καρδίτσα
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καρδίτσα, στο κλειστό γυμνατήριο «Γιάννης Μπουρούσης» αύριο, Κυριακή (8/2, 16:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Greek Basketball League, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα του από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.
Η επιστροφή του Τζέριαν Γκραντ, μετά τον τραυματισμό στον αντίχειρα, αποτελεί την ευχάριστη είδηση στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων». Όμως, ο Εργκίν Αταμάν, δεν υπολογίζει στους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας έχει τραυματιστεί στον δεξιό αγκώνα. Υποβλήθηκε σε θεραπεία και παρέμεινε στην Αθήνα. Αγώνας δρόμου γίνεται όσον αφορά στον Ναν να προλάβει το ματς με τη Φενερμπαχτσέ (13/2, 21:15), για την 28η αγωνιστική.