Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ και με Προμηθέα - Εκτός για να ξεκουραστεί ο Πρίντεζης

Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργο Πρίντεζη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθέα την Κυριακή (13/1, 17:00). Στην δωδεκάδα ο Ανδρέας Τσουμάνης. 

Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ και με Προμηθέα - Εκτός για να ξεκουραστεί ο Πρίντεζης

Για την 13η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός την Κυριακή (13/1) το απόγευμα (17:00, ΕΡΤ-2) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και τον Γιώργο Πρίντεζη. Στην δωδεκάδα προστέθηκε ο νεαρός φόργουορντ, Ανδρέας Τσουμάνης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τους συμπαίκτες τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού (30 λεπτά με Παναθηναϊκό, 38 με Μπασκόνια, 26 με Ρεάλ, 19 με ΑΕΚ), του έχει βγει κόπωση και οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον ξεκουράσουν ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ταλαιπωρήθηκε με ίωση (υψηλό πυρετό) τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο το παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια, όσο και εκείνο απέναντι στην Ρεάλ στην Μαδρίτη. Μάλιστα, μπήκε και στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Έχει βγει, αισθάνεται καλύτερα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για την αναμέτρηση. Στόχος του να επιστρέψει γερός και δυνατός στο ερχόμενο ματς της Πέμπτης (17/1) κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ.